Za 3 verliest van Enter V.

Zaterdag 26 september was het alweer tijd voor de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen en wel tegen Enter Vooruit.

Waar vorige week verloren werd van ASV waren de mannen van Tubantia Zaterdag 3 er op gebrand deze wedstrijd wel tot een goed einde te brengen.

Door afwezigheid van Stefan K. nam Mike plaats onder de lat. Marijn Z. bleek afwezig te zijn omdat hij liever Ali Baba ging bekijken in de efteling.

De mannen van de Breker begonnen sterk aan het treffen met de mannen uit Enter. Er was zowaar weer goed veldspel te zien waarbij de bal veel in het bezit bleef van de mannen van Tubantia Zaterdag 3. Over en weer waren er een paar kansjes maar beide teams wisten voor rust nog geen stempel op de wedstrijd te drukken. De ruststand was dan ook 0-0.

Na rust bleven de mannen van de Breker de bovenliggende ploeg en kregen aan de hand van Tim en Rens een paar goede kansen. Tim wist echter van dichtbij de bal op de lat te koppen en Rens werkte de bal op eenzelfde wijze tegen de paal.

Zoals een oude voetbalwet omschrijft, zo geschiedde het ook. Als je namelijk zelf niet scoort, dan krijg je er altijd 1 tegen. Uit een hoekschop wist de tegenstander het net te bollen door de bal in de kruizing te prikken, 0-1.

Zoals we gewend zijn van de mannen van Tubantia Zaterdag 3 geven ze nooit op. Niet veel later kregen de mannen van de Breker dan ook een strafschop toegewezen. Tim wou in eerste instantie achter de bal gaan staan, maar vanaf de kant werd er geschreeuwd dat Joren de bal op diende te eisen. Joren schoot de bal hard maar door het midden waardoor de keeper van Enter de bal kon pareren.

Na nog eens 5 minuten spelen kwam Brian door, werd onderuit gehaald ik de 16 en dus wederom een strafschop. Deze keer ging Tim wel achter de bal staan, maar ook hij schoot de bal door het midden waardoor deze inzet ook gekeerd kon worden.

De mannen van Tubantia Zaterdag 3 bleven de aanval zoeken, maar tot noemenswaardige kansen leidde dit niet. Eindstand, 0-1.

De Breker: naar mijn mening hadden we deze wedstrijd naar ons toe moeten trekken en hadden de drie punten voor ons moeten zijn. Helaas was het geluk niet aan onze zijde vandaag. Ik ben wel blij om te zien dat er in ieder geval weer gevoetbald werd en dat we als collectief een prima pot op de mat hebben gelegd.

Volgende week wacht ons het treffen met Juliana wat traditioneel een zware pot voor ons zal gaan worden. Als we echter zo blijven spelen dan moeten we daar een resultaat kunnen halen.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws