Walking Football HVV Tubantia on tour

Vrijdag 2 juli mochten we ons om 11:30 uur melden met de fiets bij ons clubhuis.

Foto’s ( Deel 1 )
Foto’s ( Deel 2 ) en tekst Gerard Schouwink

Ontvangst met een broodje kroket en koffie en om 12.00 uur op de fiets op weg naar Havezathe Het Everloo, een tour van zo’n kleine 20 km door de mooiste binnenweggetjes in Twente.

Bij Havezathe Het Everloo kun je niet voetballen maar wel voetbalgolf spelen. Na een paar drankjes werden er twee teams samengesteld en daarna kon het spel beginnen. Proberen in zo min mogelijk schoten de voetbal in het gaatje ( de hole) te krijgen. Leuke bezigheid voor voetballers op een erg mooi parcours met 9 holes.

De scores werden fanatiek bijgehouden door de groepsleiders, Bert en Gerrit. De winnaars kwamen uit de groep van Bert, Jules Huiskes en Bert zelf. Beiden een score van 27 schoten, een dagrecord tot dat tijdstip!!

Na de prijsuitreiking een paar drankjes en genieten van een top BBQ. Je kon gewoon gezellig aan tafel blijven zitten en de chef BBQ van Havezathe Het Everloo bracht het uitstekende vlees zo eetbaar op je bord, super geregeld daar!!

Na 2 uur was iedereen vol en rond gegeten en zijn we weer huiswaarts gefietst. Het was een zeer geslaagde dag voor allen.

Dit was op de heenweg
Deel dit bericht:
Terug naar nieuws