Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Slideshow-club20-05-2018
Slideshow-club
Slideshow-club
Trainers jeugdselecties 2020 - 202123-06-2020
Trainers jeugdselecties 2020 - 2021
Hoe seizoen 2020-2021 er uit gaat zien is nog even gissen, wel heeft de Technische Commissie het plaatje voor de jeugdselecties rond.

Trots is het op de structuur dat het weet te bewaken met het aanblijven van nagenoeg alle trainers. Alleen Joost Baake (JO17-1) heeft noodgedwongen de keuze moeten maken om te stoppen.

Een andere verandering is dat er t.o.v. vorig seizoen geen selecties voor de JO14-1 en JO12-1 meer zullen zijn. 

Nieuw is de functie van video-analist. Stef Zengerink gaat zorg dragen voor het opnemen, coderen en analyseren van wedstrijden voor de jeugd. 

Bas van der Wal maakt grotendeels de overstap naar Zondag 1, waar hij Bert Schippers zal gaan assisteren. Daarnaast zal Bas de verantwoordelijkheid nemen over Jong Tubantia. Dit team gaat met regelmaat oefenwedstrijden spelen. Bas zal een brug gaan vormen tussen onze hoogste jeugdselecties en het seniorenvoetbal. 

JO19-1 gaat getraind worden door Robert Walhof. Hij zal de overstap maken van JO15-1 naar JO19-1. Een nieuwe prikkel en uitdaging die Robert zocht zal hij absoluut gaan vinden in dit team. Robert gaat dan zijn vijfde(!) seizoen in als jeugdtrainer bij Tubantia. 

JO19-2 is komend seizoen ook een selectieteam. Burhan Celik (nu JO17-2) gaat deze ploeg van oefenstof voorzien. Tubantia beschikt over een grote groep spelers in deze leeftijdsgroep. Om alle spelers ontwikkelingskansen te geven gaat het 2e team minimaal op 1e klasse niveau spelen. 

JO17-1 gaat getraind worden door Jeroen Geerink. Jeroen is al vier seizoenen actief als Hoofd Jeugdopleiding en heeft in de tussentijd meerdere teams getraind (JO10-1, JO11-1 en JO19-1). In zijn vijfde seizoen zal hij het HJO-schap combineren met het trainen van JO17-1.

JO15-1 komt onder leiding van Brian Keizer. Brian heeft zich stormachtig ontwikkeld in de afgelopen twee seizoenen als JO12-1 trainer. Wat Tubantia betreft een terechte beloning, een mooie kans en een flinke uitdaging voor rasechte Tubantiaan Brian.

JO13-1 blijft onder leiding van Marijn Zweers. Marijn kende afgelopen seizoen een moeizaam jaar qua resultaten maar bleef vasthouden aan ontwikkeling. In deze leeftijdscategorie cruciaal wat Tubantia betreft. Deze houding past goed bij deze leeftijdsgroep, dus we zijn blij dat Marijn nog een jaar de JO13-1 onder zijn hoede neemt. 

JO13-2 zal getraind gaan worden door Jamie Tiebout. Jamie komt oorspronkelijk uit Zeeland maar is in het mooie Twente terecht gekomen. Hij is beginnend trainer maar heeft een goede achtergrond als docent Lichamelijk Opvoeding.

JO11-1 kent een nieuweling als hoofdtrainer. Mart Keizers komt over van ATC’65 en stond al langer op de radar bij Tubantia voor een functie als jeugdtrainer. Een goed oog voor ontwikkeling, alles uit spelers willen halen en een positieve houding kenmerken Mart. Wellicht menigeen ook bekend als bondsscheidsrechter. Wij wensen Mart alvast veel plezier toe bij Tubantia! 

De JO10 selectie zal onder leiding staan van Vasco Geerdink. Tubantia en Vasco horen bij elkaar. Dit seizoen trainde Vasco nog de JO11-1 en onder zijn leiding maakte die ploeg mooie stappen. Tubantia is ontzettend blij met de stap die Vasco maakt en het is als vereniging heel fijn dat de jongste talentjes onder zijn leiding kunnen gaan spelen.

HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Competitieindeling A categorie10-07-2020
Competitieindeling A categorie
Indeling 1e klasse E zondag Tubantia, Columbia, TVC '28, MASV, Heino, Stevo, Rohda Raalte, BVC '12, FC Winterswijk, De...
PROTOCOL: Spelers, Trainers, Ouders04-07-2020
PROTOCOL: Spelers, Trainers, Ouders
Met welke protocollen dien je als spelers, trainer-coaches of ouder(s) rekening te houden als je weer het veld op gaat?...

Sponsors