Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Slideshow-club20-05-2018
Slideshow-club
Slideshow-club
Protocol verantwoord sporten24-04-2020
Protocol verantwoord sporten
Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht.

Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om deze sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van buurtsportcoaches of het kader van sportaanbieders.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen, dus ook niet-leden van een vereniging.

Met dit protocol willen we de gemeenten en uitvoerende partijen richting geven hoe te handelen en hen aandachtspunten voor nadere uitwerking aanreiken.

Hierbij willen we zoveel mogelijk ruimte voor lokaal maatwerk te bieden, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM. 

De in dit document bedoelde sportactiviteiten en de gedeeltelijke openstelling van sportaccommodaties zijn mogelijk op basis van de per 29 april geldende noodverordeningen.

De gemeente is verantwoordelijk voor het handhaven van de noodverordening. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de noodverordening zijn maatregelen mogelijk zoals het uitsluiten van deelname van (groepen van) personen tot zelfs het weer sluiten van de accommodatie. 

Degene die de sportactiviteiten organiseert en begeleidt heeft de verantwoordelijkheid voor de sportactiviteiten zelf en het handhaven van het protocol.

De gemeente maakt afspraken met de sportaanbieders over hoe de eerste lijn van handhaving op sportaccommodaties vorm en inhoud moet krijgen.

De bestuurlijke handhaving die voortvloeit uit de noodverordening ligt zoals gezegd in handen van het lokaal gezag, maar voorkomen moet worden dat dit gezag daadwerkelijk moet optreden.

Een gezamenlijk optrekken in de handhaving van maatregelen heeft de voorkeur, zodat er veilig kan worden gesport zonder gezondheidsrisico’s. Noot: Mogelijk worden er nog aanpassingen gedaan in dit document. 

Op nocnsf.nl/sportprotocol vind je altijd de meest actuele versie van het sportprotocol.
 

Lees verder

HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Promotie JO17-1 naar divisie30-05-2020
Promotie JO17-1 naar divisie
Het JO17-1 team van Tubantia heeft in het niet afgemaakte seizoen 2019 - 2020 toch promotie weten te bewerkstelligen....
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia29-05-2020
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia
Melvin Degenaar, Bram Dwars, Gillian Renssen, Rody Gelhever en Vural Ozdemir keren terug op het oude ( Rooie )...

Sponsors