Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Slideshow-club20-05-2018
Slideshow-club
Slideshow-club
>> NIEUWSBRIEF HVV TUBANTIA <<03-04-2020
>> NIEUWSBRIEF HVV TUBANTIA <<
Beste leden, vrijwilligers, familie en alle betrokkenen van HVV Tubantia,

Het coronavirus heeft ons stevig in zijn greep en raakt ons allemaal.

Allereerst hopen we als hoofdbestuur natuurlijk dat het goed met iedereen gaat. Dat we nog steeds gezond zijn en dat we dat vooral ook mogen blijven. 

Voorlopig kunnen we elkaar niet zien of spreken zoals we dat gewend zijn.

Ons prachtige sportpark de Bijenkorf blijft voorlopig gesloten.

Voor ons allemaal, van de jongste jeugd, tot de oudste niet spelende leden, betekent dit nogal wat. Geen trainingen, geen wedstrijden spelen, geen gejuich na een behaalde overwinning, geen teleurstelling na een geleden nederlaag, geen wedstrijden kijken, geen praatje op de tribune, geen gemopper, geen commissie overleg, geen wedstrijdje fluiten, geen kopje koffie of biertje met je vrienden in de kantine.

Een behoorlijke aderlating met betrekking tot de invulling van ons normale sociale leven. Gaat dit nog lang duren? Niemand die het weet. Gelukkig zijn er in de huidige tijd voldoende alternatieven om elkaar toch te zien of te spreken. Maak er gebruik van. Zeker nu. In een elftal of team, speel je met en voor elkaar. 

Dat is de essentie van teamsport en geldt eigenlijk voor ieder lid binnen een vereniging. Sociale verbondenheid en solidariteit. Pak wat vaker je telefoon om eens dat belletje te plegen naar iemand die je al een tijdje niet meer hebt gezien, of zomaar een berichtje via WhatsApp. Het zal ongetwijfeld gewaardeerd worden.

De huidige situatie brengt grote en kleine problemen met zich mee. Problemen die we alleen samen het hoofd kunnen bieden; die we alleen samen kunnen oplossen. 

Of zoals al eerder aangehaald:

MET EN VOOR ELKAAR! 

Als bestuur zijn we de laatste week bijna dagelijks met elkaar in contact. Ook is er regelmatig contact met de andere verenigingen in Hengelo en met de gemeente. Een ding is duidelijk: gezamenlijk optrekken, zeker in deze periode, maakt ons allemaal sterker.

Omdat de Corona maatregelen door het kabinet tot 28 april en voor de jeugd zelfs tot en met de meivakantie zijn verlengd, heeft de KNVB besloten de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten.

Er zullen geen eindstanden komen, dus ook geen kampioenen, degradanten of promovendi worden aangewezen. Eind april zullen wij vanuit HVV Tubantia gaan bekijken of we wellicht toch op een later tijdstip (juni?) nog leuke voetbalactiviteiten voor onze leden kunnen organiseren.

HVV Tubantia is gelukkig een financieel gezonde en stabiele vereniging. Het is echter klip en klaar dat de huidige crisis ook ons zal raken. Daar is geen ontkomen aan.

Verreweg de meeste vaste kosten en lasten lopen door en met name de opbrengsten vanuit de kantine vallen geheel stil. Al in een eerder stadium hebben wij een beroep gedaan op jullie allemaal met betrekking tot de doorbetaling van de contributie.

Wij hopen van ganser harte en gaan er eigenlijk ook vanuit dat deze crisis ons geen leden gaat kosten. Mocht er onverhoopt toch een situatie ontstaan waardoor de betaling van de contributie een probleem oplevert, zoek dan contact met een van de bestuursleden. Samen zullen we dan in gesprek gaan voor een mogelijke oplossing. 

De overheid heeft in de afgelopen periode diverse maatregelen genomen en regelingen getroffen, om werknemers, zzp’ers, ondernemers en ook verenigingen te helpen in deze moeilijke en onzekere tijd. Het bestuur gaat onderzoeken of wij voor een van deze regelingen in aanmerking kunnen komen.

Ons huidige vandaag is niet meer ons vertrouwde gisteren. En wat ons morgen te wachten staat blijft nog even onzeker. In deze crisistijd hebben we elkaar meer dan ooit nodig. Dat geldt voor ons allemaal; bestuur, alle leden, vrijwilligers en iedereen die zich verbonden voelt aan deze prachtige club. 

Wij houden de vinger aan de pols, waarbij we rekenen op uw blijvende support, ondersteuning en solidariteit.

Blijf allemaal gezond en hopelijk tot gauw!

Namens het hoofdbestuur,
Gerard ter Hedde
Voorzitter

HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Promotie JO17-1 naar divisie30-05-2020
Promotie JO17-1 naar divisie
Het JO17-1 team van Tubantia heeft in het niet afgemaakte seizoen 2019 - 2020 toch promotie weten te bewerkstelligen....
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia29-05-2020
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia
Melvin Degenaar, Bram Dwars, Gillian Renssen, Rody Gelhever en Vural Ozdemir keren terug op het oude ( Rooie )...

Sponsors