Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Slideshow 1e zondag18-10-2019
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zaterdag18-10-2019
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e zaterdag
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Tubantia op alle fronten afgetroefd02-12-2019
Tubantia op alle fronten afgetroefd
Tubantia niet bij machte om het RKHVV moeilijk te maken en verliest met 4-0. 


Tubantia was in het eerste half uur vrij kansloos tegen een veel beweeglijker en frissend ogend RKHVV.
Na 1 minuut stond  er al 1-0 op het scorebord, een inpeelpass van Bas Geessink op Bas Steggink werd onderschept en de Middenvelder van RKHVV had alle tijd en ruimte om de verre hoek te zoeken.

Daarna was het zwaar voor Tubantia, Tubantia werd op alle fronten afgetroefd en kon maar geen grip krijgen op de beweeglijkheid van de voorhoede en het middenveld van RKHVV. Steeds weer was er wel een speler vrij die of in de bal kwam of diep ging, Tubantia leek op dat moment op een speelbal.

Na een omzetting vanuit de kant, stond Tubantia iets beter en kon het af en toe meer van zich afbijten in het 2e deel van de 1e helft. Vooral Jesse Beukert (Foto) had daarbij het nodige gevaar, maar tot echt grote kansen of echt in de buurt van de goal komen lukte Tubantia niet. 

In de rust alles doorgenomen en aangegeven dat ondanks de 1e helft, het nog maar 1-0 stond. Misschien moet je het maar niet zeggen, maar vanaf het begin weer scherp, geconcentreerd en gefocust had geen impact.

In de 46e minuut had Tubantia alle bovengenoemde eigenschappen niet en stond het te slapen aan de linkerkant en was het 2-0. Loop je gelijk weer vanaf het begin achter de feiten aan en moest je 2x scoren voor een resultaat.

Tubantia was van slag door de vroege 2-0 en moest zich net als in de 1e helft weer herpakken. Dit duurde een klein kwartier en vanaf dat moment kwam er meer strijd en ging het RKHVV eerder vastzetten. Justin Nieland (Foto) kwam erin voor Calvin Scholten en Burak Kara werd vervangen door Olavo.

Tubantia speelde verder naar voren maar gaf daardoor ook ruimte achterin weg. Tubantia kwam in die fase niet verder dan 2 schoten op doel van Bas ter Horst (Foto) en Jesse Beukert.

Juan van de O19 verving Keverly nog en Tim Sickman moest in die fase van de wedstrijd ook nog 2x optreden in een 1 tegen 1 situatie en redde daar al een eerdere 3-0 en 4-0. Uiteindelijk kwam die stand toch nog op het scorebord in de laatste minuten van de wedstrijd. 

Nog 2 zware wedstrijden voor de winterstop waar Tubantia zo naar snakt en hopelijk kan in die periode iedereen weer fit worden.

Maar eerst nog TVC’28 thuis volgende week en Rohda Raalte uit. 


HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Trekking prijzen is op 12 december12-12-2019
Trekking prijzen is op 12 december
We kijken terug op een fantastische 47e editie van de Grote Clubactie met ook een mooie opbrengst voor onze vereniging....
JO11-1: Ongeslagen Kampioen11-12-2019
JO11-1: Ongeslagen Kampioen
In de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie kon het kampioenschap worden binnengehaald. Op bezoek bij hekkensluiter...

Sponsors