Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Slideshow 1e zondag18-10-2019
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zaterdag18-10-2019
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e zaterdag
Grote clubactie19-09-2019
Grote clubactie
Grote clubactie
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Tubantia verliest tegen Heino11-11-2019
Tubantia verliest tegen Heino
Tubantia weet een ommekeer niet te bewerkstelligen in en tegen Heino. 


De voorbeschouwing ging over als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dit had een gewijzigde opstelling tot gevolg.

Burak Kara (Foto) speelde, na een lange afwezigheid, met Bas ter Horst in het centrum en Ramy en Keverly speelden beide op de linkerkant, met Keverly in een aanvallende rol. Calvin speelde op 10 en Orshein weer in de spits. 
Dit kon niet voorkomen dat Tubantia al binnen een minuut op een 1-0 achterstand stond. Bas ter Horst speelde te zacht breed op Burak en de spits van Heino wist de bal van Burak te bemachtigen en in een 1:1 duel met Tim Sickman te scoren. 

Dan loop je gelijk al achter de feiten aan en doet het geen goed voor het al niet aanwezige zelfvertrouwen. Heino controleerde de 1e helft en had het vertrouwen en het balbezit, maar kwam net als Tubantia niet voor de goal.

Het enige wapenfeit van Tubantia was een vrije trap vlak buiten de 16 meter van Bas ter Horst (Foto) die door de keeper tot corner werd verwerkt. In de 27e minuut een goal van Heino die het seizoen van Tubantia typeert.

Calvin speelde de bal terug op Tim en Tim wilde de bal weg schieten maar schoot de bal tegen de aanvaller van Heino aan, waarna de bal tergend langzaam het doel in rolde. Tubantia ging rusten
met een 2-0 achterstand. 
In de rust was iedereen er over eens, het moest anders in de 2e helft. Maar de 1e kans was er gelijk voor Heino vlak na rust. Daarna een Tubantia wat gretiger was en meer lef toonde. 

Jesse (Foto) had het op de linkerkant op de heupen en gaf 2 assists binnen een minuut waardoor Orshein en Calvin konden scoren. Binnen 5 minuten na rust wist Tubantia de stand gelijk te trekken. 

Een paar minuten later een lange bal van Heino, waarbij in een sprintduel tussen de aanvaller van Heino en Bas ter Horst uiteindelijk de aanvaller van Heino als winnaar uit dat duel kwam en de 3-2 wist
te scoren.

Het arbitraal trio was het jammer genoeg ontgaan dat de aanvaller van Heino in dat duel 2x hands maakte. Dan volgde een open duel met veel ruimte en het spel ging over en weer. Tubantia op zoek naar de 3-3 en Heino die vanuit de counter ging spelen.

Een kwartier voor tijd uiteindelijk dan toch de 3-3, een vrije trap van Keverly  spatte uiteen op de paal maar de attente Ramy (Foto) wist wel raad met dit buitenkansje en schoot makkelijk binnen.

Daarna was Tubantia niet wakker en stond het binnen een minuut alweer 4-3. Tubantia probeerde het nog wel in de laatste 10 minuten maar kon geen vuist meer maken en leek uit het veld geslagen door de snelle 4-3. 

Helaas waar geen punten maar je weet en voelt dat het er een keer aan zit te komen. 

Komend weekend geen competitie voor Tubantia maar een bekerwedstrijd thuis tegen hoofdklasser RKZVC 


HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Bekerwedstrijd: Tubantia - RKZVC14-11-2019
Bekerwedstrijd: Tubantia - RKZVC
Het 1e van Tubantia speelt zondag 17 november (Aanvang 14:00) in de 1e ronde van de beker THUIS tegen (Hoofdklasse)...
Vrijdag 13 december Kerstkaarten14-11-2019
Vrijdag 13 december Kerstkaarten
Vrijdag 13 december is het weer zover. Noteer alvast in de agenda.

Sponsors