Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Slideshow-club20-05-2018
Slideshow-club
Slideshow-club
Business Support Tubantia14-04-2020
Business Support Tubantia
Zonder support uit het bedrijfsleven geen gezonde vereniging! Steeds meer ondernemers realiseren zich dat amateursport minstens nét zo belangrijk en interessant is om te ondersteunen als betaald voetbal. Motto van onze BST is 'elkaar de bal toespelen’, het is één van de belangrijkste drijfveren voor een waardevolle samenwerking.

Interesse? Kijk dan op bstubantia.nl
HVV Tubantia is een bevlogen vereniging meteen zeer rijke historie. Een vereniging die al voor 1900 actief was op sportief gebied. De vereniging heeft altijd genoten van veel aandacht in media en vanuit het bedrijfsleven én speelde zelfs in de ’50-’60 jaren betaald voetbal.

Een actieve vereniging legt verbindingen tussen mensen én bedrijven. Een groot aantal ondernemers is actief met elkaar betrokken in de vorm van de BST (Business Support Tubantia). De BST is opgericht in 2010 en is als ondernemersclub direct en alleen betrokken bij de Hengelose voetbalvereniging HVV Tubantia.

De BST telt inmiddels 65 deelnemende bedrijven.
Alle bedrijven hebben een uniek karakter. De BST is de ontmoetingsplaats voor ondernemers die voetbal en Tubantia een warm hart toedragen. Het motto 'elkaar de bal toespelen voor en door ondernemers',
is één van de belangrijkste drijfveren van de BST.

Via informele bijeenkomsten, waardevolle activiteiten en mooie samenwerkingen is inmiddels een hechte betrokkenheid tussen alle ondernemers gecreëerd.
Er wordt minimaal 6 keer per jaar een activiteit georganiseerd, met inmiddels de traditionele afsluiting van het seizoen, een dag skûtsjesilen op de Friese meren.

De BST kenmerkt zich door een informele sfeer, een prima zakelijke binding en door een hoge onderlinge gunfactor.

Voor meer actuele informatie over de BST verwijzen wij u graag naar: www.bstubantia.nl

Lid worden van de BST

HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Promotie JO17-1 naar divisie30-05-2020
Promotie JO17-1 naar divisie
Het JO17-1 team van Tubantia heeft in het niet afgemaakte seizoen 2019 - 2020 toch promotie weten te bewerkstelligen....
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia29-05-2020
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia
Melvin Degenaar, Bram Dwars, Gillian Renssen, Rody Gelhever en Vural Ozdemir keren terug op het oude ( Rooie )...

Sponsors