Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Slideshow 1e zondag18-10-2019
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zaterdag18-10-2019
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e zaterdag
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
De Kantinecommissie!14-01-2020
De Kantinecommissie!
Hoelang bestaat die al?
Zolang er een kantine is bij Tubantia heeft er eigenlijk
ook een kantinecommissie bestaan. De samenstelling
van deze commissie is in al die jaren natuurlijk aan
veranderingen onderhevig. 

Deze Kantinecommissie draait nu ruim een jaar en bestaat uit Albert Hilverink en Gerard Schouwink. Onze kantine is ons clubhuis, het hart van onze vereniging. De ontmoetingsplek waar alles samenkomt zoals leden, sponsoren, donateurs, vrijwilligers, gasten en scheidsrechters.

Welke momenten binnen de club zullen jullie
nooit meer vergeten?

We beperken ons even tot de vrolijke zaken uit de laatste 20 jaren; de kampioenschappen, de nieuwjaarsreceptie, de feestjes, de toernooien, de komst van AJAX in 2000 tijdens het 100-jarig bestaan en natuurlijk… de opening van ons clubhuis in 2014. 

Aan de andere kant ‘vergeten' wij ook nooit dat de club niet zonder onze kantine inkomsten kan bestaan en ‘vergeten' wij ook nooit om scherp in te kopen! 
Heb je nog iets meegemaakt ‘aan de bar’ wat je wilt delen (zonder namen te noemen. Het valt ons op dat je eigenlijk altijd vrolijke, begripvolle mensen bediend als je achter de bar staat. 

Mensen die geduld hebben als het eens wat langer duurt dan normaal. Men weet dat er achter de bar allemaal vrijwilligers staan, vrijwilligers die het doen voor de club.

Nog een mooie uitspraak tot slot?
Ja deze: ‘Geef je op als vrijwilliger!’. We hebben al een mooi team vrijwilligers die veelal vaste diensten draaien door de week en in het weekend in teams van 2 of meer. Maar soms is het lastig om de planning rond te krijgen. Kantinemedewerkers kun je echt nooit teveel hebben. Samen houden we de vereniging gezond en draaiend!

Mocht u nog tijd over hebben om een keer Kantinedienst mee te draaien neem dan contact met iemand van de heren, Zie onder.

Albert Hilverink of Gerard Schouwink

HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Clubhuis 22 & 23 februari gesloten20-02-2020
Clubhuis 22  &  23 februari gesloten
Er zijn aanstaand weekend i.v.m. CARNAVAL geen wedstrijden!! Hartelijke groet Gerard en Albert
Valencia Voetbalkamp 202019-02-2020
Valencia Voetbalkamp 2020
Valencia CF jeugdtrainers komen naar HVV Tubantia in Hengelo voor een training 3-daagse! Deze zomervakantie beleeft de...

Sponsors