Parbedie BSO15-10-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Slideshow 1e zaterdag15-10-2019
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e Zo15-10-2019
Slideshow 1e Zo
Slideshow 1e Zo
Grote clubactie19-09-2019
Grote clubactie
Grote clubactie
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Rondje langs de jeugd09-10-2019
Rondje langs de jeugd
We zijn inmiddels alweer een dikke maand onderweg in dit seizoen. De coördinatoren hebben er alweer vele uren vrijwilligerswerk in zitten om alle teams aan het voetballen te krijgen.

Een dik compliment naar deze mensen (Chris Geerdink, Remco Dijkman en Hans van  Benthem) dat dit erg goed is gelukt.

Zij krijgen veel voor de kiezen, want alle voetballende leden en hun ouder(s) verzorger(s) hebben zo hun wensen.


Voor JO19-2 zouden we nog wel een trainer en leider kunnen gebruiken, maar voor alle andere teams is het gelukt om begeleiding te vinden. 

Daarnaast trainen álle teams twee keer per week! Dat doet deugd, want op deze manier kunnen we alle jeugdvoetballers volop plezier, trainingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen bieden.

Wel is het daardoor druk op het trainingsveld, probeer dus rekening met elkaar te houden en ga verantwoord met materiaal om.

Ook heeft keeperscoördinator Marcel Witten inmiddels 4 keeperstrainers aan het werk gekregen om onze jeugdkeepers van oefenstof te voorzien.

Vorig seizoen was er geen keeperstraining, dus hier zijn we erg blij mee. Wel zijn we nog op zoek naar een keeperstrainer die een aantal keepers uit de recreatieve teams van oefenstof wil voorzien.  

Op maandag en woensdag zijn alle JO9 en JO10 uitgenodigd om te komen trainen. Brian Keizer begeleidt maar liefst 11 stagiaires vanuit het ROC Sport & Bewegen.

Herman en Gerrit ontvangen de Kneupkes en leren hen met veel plezier de beginselen van het voetbalspel. Naast de studenten zijn ook Jan Verdriet en Habbo Kruze nog steeds actief op de woensdagmiddag training.

Alle spelers van JO9 krijgen op deze manier dezelfde trainingen aangeboden. Gezien het feit dat we binnen deze leeftijdsgroep niet meer selecteren krijgen alle kinderen gelijke ontwikkelingskansen.

Naast voetbaltraining is Laurens Geerts op maandag aanwezig om specifieke looptraining te verzorgen voor de JO9 en JO10 jeugdspelers. Mooie ontwikkeling!

Naast de genoemde namen willen we vanuit de vereniging natuurlijk alle jeugdtrainers en-leiders een compliment geven voor de inzet. Zonder inzet van jullie kunnen de teams niet trainen en geen wedstrijden spelen.

Hoe mooi is het dan dat op zaterdagochtend steeds meer teams proberen het voetbal te spelen zoals Tubantia graag wil (zie technisch beleid). Vanaf de kleinsten leggen we de bal op de grond om vanaf daar te voetballen.

Bij de oudere jeugd zien we vriendteams ontstaan die samen erg veel plezier hebben. Bij de JO17 teams zitten we erg ruim in de spelers bij de teams. Omdat bijna alle spelers fit zijn hebben we daar een overschot aan spelers.

Inmiddels weten de begeleiders elkaar te vinden om waar mogelijk spelers met elkaar uit te wisselen zodat iedereen aan het spelen kan komen. Bij de JO19 gaat het vizier steeds meer richting de senioren.

Wekelijks trainen meerdere JO19-1 spelers al mee bij het zondag 1e elftal en zijn er spelers die hun debuut gemaakt hebben en die nadrukkelijk op de deur kloppen.

Wat betreft de resultaten doen JO11-1, JO12-3, JO12-2, JO12-1, JO15-3, JO15-2, JO15-1, JO17-3, JO17-2, JO17-1 en JO19-1 het allen erg goed en bezitten zij nog de ongeslagen status.

Voor de JO8 t/m de JO12 trainers staat de volgende technische bijeenkomst alweer gepland op 28-10. Onderwerp: ‘het coachen van een wedstrijd’.

Kortom, volop ontwikkelingen binnen de vereniging. Veel zaken lopen uitstekend, er zijn altijd verbeterpunten. Zet samen de schouders er onder dan is er veel mogelijk!

Jeroen Geerink, Hoofd Jeugdopleidingen 


HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Uitnodiging Ledenvergadering15-10-2019
Uitnodiging Ledenvergadering
Beste Tubantianen, Noteer vast in je agenda. Maandag 4 november aanvang 20:00 uur. De 119e Algemene Ledenvergadering....
Avanti W. - Tubantia VR1 / MO19-114-10-2019
Avanti W. - Tubantia VR1 / MO19-1
Woensdag 16 oktober speelt een combinatie van Tubantia VR 1 en MO19-1 een uitwedstrijd om de Tukker Cup tegen Avanti...

Sponsors