Parbedie BSO15-10-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Slideshow 1e zaterdag15-10-2019
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e Zo15-10-2019
Slideshow 1e Zo
Slideshow 1e Zo
Grote clubactie19-09-2019
Grote clubactie
Grote clubactie
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Ongelukkige seizoen start Tubantia23-09-2019
Ongelukkige seizoen start Tubantia
In de 1e competitie wedstrijd van het seizoen ging Tubantia onderuit bij SC Bemmel met 4-1. 

Tubantia stond na 25 minuten met 10 man, doelman Tim Sickman kreeg zijn 2e gele kaart en dus rood. nu is SC Bemmel met 11 man al moeilijk te verslaan laat staan met 10 man.

Tubantia begon afwachtend aan de wedstrijd en liet zoals afgesproken SC Bemmel het balbezit op eigen helft. Tubantia had in het begin even moeite met de manier van opbouwen van Bemmel en gaf daardoor de eerste 10 minuten teveel ruimte weg. 

Op het moment dat Tubantia beter in de wedstrijd kwam, kreeg het de 1-0 tegen. Een diepte bal achter de verdediging deed Tim Sickman doen uitkomen buiten de 16m en maakte daarbij een overtreding en kreeg geel. 

Bij die dieptebal voorafgaand raakte Rodi Beukert geblesseerd aan de hamstring en hij moest het veld verlaten en werd vervangen door Ramy. Bij de daaropvolgende indraaiende vrije tap naar de 1e paal werd door Bemmel agressiever gereageerd, het met gestrekt been inkomen op Tim werd door de scheidsrechter niet zo beoordeeld en zo stond het na 17 minuten 1-0. 

Een paar minuten later had Ramy de 1-1  op zijn schoen maar 1 op1 met de keeper kreeg hij de bal niet langs de keeper. In de 23e minuut een penalty tegen en de 2e gele kaart, dus rood, voor Tim na een overtreding in de 16 meter. 

Mart Hagreis was de vervanger voor Tim en daarnaast werd Orshein gewisseld aangezien er een speler af moest. In eerste instantie stopte Mart de penalty, maar helaas mocht de veel te vroeg ingelopen speler van Bemmel van dichtbij het karwei afmaken en zorgde voor de 2-0 op het scorebord. 

Zoals eerder gezegd is het tegen SC Bemmel met 11 man al moeilijk voetballen, laat staan met 10 man. Maar Bemmel werd slordig het tempo ging omlaag en Tubantia kon met 10 man in die fase gewoon meevoetballen. 

Echt gevaarlijk werd Tubantia daarbij niet, vlak voor rust kreeg Calvin nog een kans op 2-1 maar hij kwam net tekort om de bal kracht mee te geven.

In de rust alle scenario’s door genomen om alsnog de uitslag om te buigen maar dat mocht helaas niet baten. Vlak na rust kwam Tubantia goed weg in 1 aanval werd zowel de kruising als de paal geraakt. 

Daarna volgde weer het spelbeeld van SC Bemmel die controle probeerde te houden, maar daardoor in een veel te laag tempo kwam te spelen. Tubantia stond goed en met de dreiging voorin van de snelle Justin en Calvin bleef Bemmel alert achterin en hield steeds 4 man achterop. 

Tubantia was niet bij machte om gevaarlijk te worden voor de goal. Net toen Tubantia wilde schakelen naar 3 aanvallers scoorde SC Bemmel in de 70e minuut de 3-0. Toen werd het een kansloze misse de warmte begon mee te spelen en daarnaast begon het spelen met 10 man op te breken. 

Bas ter Horst gaf Tubantia na het benutten van een penalty een kwartier voor tijd nog wat hoop op eventueel een resultaat. Maar de kracht was weggevloeid om nog gevaarlijk te worden. Ramy kreeg nog wel een kans op 3-2, maar verder kwam Tubantia ook niet. SC Bemmel strooide nog wat zout in de wonden en maakte vlak voor het eindsignaal nog de 
4-1.

Zoals gezegd SC Bemmel is een goede ploeg waar je het met 11 man al moeilijk tegen hebt, met 10 man is het dan bijna onbegonnen werk. Jammer is dat we nu niet hebben kunnen laten zien waar we staan en waar we toe in staat zijn tegen een goede tegenstander met 11 man. 

Volgende week zondag hebben we de kans om het recht te zetten thuis tegen Orion.

De selectie tegen Sc Bemmel bestond uit: Tim, Mart, Vandi, Bas G., Rodi, Keverly, Ramy, Bas S., Philippe, Bas t. H., Daniel, Calvin, Orshein, Justin, Gabriel, Olavo en Jesse.

Geblesseerd zijn: Rody G., Burak, en Gio, daarnaast was Berke geschorst.

HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Uitnodiging Ledenvergadering15-10-2019
Uitnodiging Ledenvergadering
Beste Tubantianen, Noteer vast in je agenda. Maandag 4 november aanvang 20:00 uur. De 119e Algemene Ledenvergadering....
Avanti W. - Tubantia VR1 / MO19-114-10-2019
Avanti W. - Tubantia VR1 / MO19-1
Woensdag 16 oktober speelt een combinatie van Tubantia VR 1 en MO19-1 een uitwedstrijd om de Tukker Cup tegen Avanti...

Sponsors