Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Slideshow-club20-05-2018
Slideshow-club
Slideshow-club
Lidmaatschap en inschrijfformulier26-01-2020
Lidmaatschap en inschrijfformulier
Als HVV Tubantia streven wij een optimaal sportklimaat voor jong en oud na, zowel voor recreatieve als prestatiegerichte personen. 

Daarnaast streven wij een laagdrempelige verenigingsstructuur na, waar iedereen zich welkom kan voelen. Wij zijn uiteraard blij dat u lid wilt worden van onze vereniging. Bent u voornemens om uw lidmaatschap te beëindigen, dan vernemen wij graag uw motivatie, opdat wij onze dienstverlening waar mogelijk kunnen bijstellen of aanpassen.

Inschrijfformulier  -  Voorwaarden lidmaatschap
Update zondag 26 januari 2020

Kledingsfonds:

HVV Tubantia verzorgd voor u de basisuitrusting van ons wedstrijdtenue, bestaande uit wedstrijdshirt en broek.  Dat geldt voor elk team en alle leeftijden! Na afloop van elke wedstrijd wordt  de kleding centraal ingeleverd en gewassen. De leiding van de teams worden geïnformeerd over de voorwaarden voor het wassen.

Lid worden:
Om lid te worden, dient u bijgaand lidmaatschap  formulier  (Zie boven) volledig in te vullen. Bent u minderjarig, dan graag voorzien van een handtekening van ouder(s) of voogd. U kunt het formulier deponeren in de bus in de hal van de kantine of opsturen naar: HVV Tubantia, t.a.v. de secretaris, postbus 1025, 7550 BA Hengelo.

Voor alle vormen van lidmaatschap geldt dat u instemt met automatische incasso. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij daarvan afwijken, maar betaald u een toeslag van € 2,50 per maand.

Opzegging lidmaatschap:
Opzegging geschiedt net als aanmelding schriftelijk of per mail en dient vóór 31 mei in ons bezit te zijn. U schrijft een korte brief of mail naar de ledenadministratie, liefst voorzien van reden van opzegging, naam, geboortedatum en in welk team U speelt. 

Zonder tegenbericht wordt uw uitschrijving verwerkt aan het einde van het seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. U blijft altijd contributie plichtig voor een heel seizoen.

Het emailadres van de ledenadministratie is: ledenadministratie@hvv-tubantia.nl

Contributiegelden:
De contributie bij HVV Tubantia is opgebouwd uit drie componenten.

Verenigingscontributie (geldend voor alle leden, ook niet spelende leden)

Lidmaatschapsgeld per leeftijdscategorie (actieve deelnemers/KNVB bijdrage)

Kledingfonds (toeslag van € 2,20 per maand op de contributie voor de verstrekte kleding, inclusief het wassen van de wedstrijdkleding. 

Wilt u meer lezen Lees verder


HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

Promotie JO17-1 naar divisie30-05-2020
Promotie JO17-1 naar divisie
Het JO17-1 team van Tubantia heeft in het niet afgemaakte seizoen 2019 - 2020 toch promotie weten te bewerkstelligen....
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia29-05-2020
Vijf spelers terug bij HVV Tubantia
Melvin Degenaar, Bram Dwars, Gillian Renssen, Rody Gelhever en Vural Ozdemir keren terug op het oude ( Rooie )...

Sponsors