Parbedie BSO08-11-2019
Parbedie BSO
Parbedie BSO
Slideshow 1e zondag18-10-2019
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zondag
Slideshow 1e zaterdag18-10-2019
Slideshow 1e zaterdag
Slideshow 1e zaterdag
Luchtfoto20-08-2018
Luchtfoto
Luchtfoto
Boardingveld18-08-2018
Boardingveld
Boardingveld
Lidmaatschap en inschrijfformulier15-01-2020
Lidmaatschap en inschrijfformulier
Als HVV Tubantia streven wij een optimaal sportklimaat voor jong en oud na, zowel voor recreatieve als prestatiegerichte personen. 

Daarnaast streven wij een laagdrempelige verenigingsstructuur na, waar iedereen zich welkom kan voelen. Wij zijn uiteraard blij dat u lid wilt worden van onze vereniging. Bent u voornemens om uw lidmaatschap te beëindigen, dan vernemen wij graag uw motivatie, opdat wij onze dienstverlening waar mogelijk kunnen bijstellen of aanpassen.

Inschrijfformulier  -  Voorwaarden lidmaatschap

Kledingsfonds:
HVV Tubantia verzorgd voor u de basisuitrusting van ons wedstrijdtenue, bestaande uit wedstrijdshirt en broek.  Dat geldt voor elk team en alle leeftijden! Na afloop van elke wedstrijd wordt  de kleding centraal ingeleverd en gewassen. De leiding van de teams worden geïnformeerd over de voorwaarden voor het wassen.

Lid worden:
Om lid te worden, dient u bijgaand lidmaatschap  formulier  (Zie boven) volledig in te vullen. Bent u minderjarig, dan graag voorzien van een handtekening van ouder(s) of voogd. U kunt het formulier deponeren in de bus in de hal van de kantine of opsturen naar: HVV Tubantia, t.a.v. de secretaris, postbus 1025, 7550 BA Hengelo.

Voor alle vormen van lidmaatschap geldt dat u instemt met automatische incasso. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij daarvan afwijken, maar betaald u een toeslag van € 2,50 per maand.

Opzegging lidmaatschap:
Opzegging geschiedt net als aanmelding schriftelijk of per mail en dient vóór 31 mei in ons bezit te zijn. U schrijft een korte brief of mail naar de ledenadministratie, liefst voorzien van reden van opzegging, naam, geboortedatum en in welk team U speelt. 

Zonder tegenbericht wordt uw uitschrijving verwerkt aan het einde van het seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. U blijft altijd contributie plichtig voor een heel seizoen.

Het emailadres van de ledenadministratie is: ledenadministratie@hvv-tubantia.nl

Contributiegelden:
De contributie bij HVV Tubantia is opgebouwd uit drie componenten.

Verenigingscontributie (geldend voor alle leden, ook niet spelende leden)

Lidmaatschapsgeld per leeftijdscategorie (actieve deelnemers/KNVB bijdrage)

Kledingfonds (toeslag van € 2,20 per maand op de contributie voor de verstrekte kleding, inclusief het wassen van de wedstrijdkleding. 

Wilt u meer lezen Lees verder


HVV TUBANTIA

Nieuwsberichten

Laatste nieuws

20 & 21 januari: Wijziging trainingen20-01-2020
20 & 21 januari:  Wijziging trainingen
Maandag 20 januari wordt de oefenwedstrijd Tubantia JO17-1 – ATC’65 JO17-1 gespeeld. Aanvang 19.30 uur. Dat betekent dat...
A.s. Dinsdag Tubantia Zo 1 - SDC'12 Zo 120-01-2020
A.s. Dinsdag Tubantia Zo 1 - SDC'12 Zo 1
Dinsdag 21 januari speelt Tubantia Zo 1 de laatste oefenwedstrijd ( THUIS ) tegen SDC'12 Zo 1 uit Denekamp. Deze...

Sponsors