Parbédie trotse hoofdsponsor04-06-2019
Parbédie trotse hoofdsponsor
Parbédie Kinderopvang heeft zich vandaag officieel als hoofdsponsor aan HVV Tubantia verbonden.
De kinderopvangorganisatie en de voetbalclub gaan een verbintenis aan voor drie seizoenen, waarbij de samenwerking veel verder gaat dan alleen de naamgeving op het shirt. Vandaag tekenden Judith en Berend Timmerhuis en een delegatie van het bestuur van HVV Tubantia definitief het contract. Daarmee is een unieke regionale samenwerking een feit geworden.


Een bestaande samenwerking verder uitgebreid.
Parbédie en HVV Tubantia zijn in 2016 gestart met de buitenschoolse opvanglocatie Sport BSO Tubantia. Uniek aan deze vorm van opvang is het feit dat hier sporten en bewegen centraal staan. De kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden enthousiast gemaakt voor sport en spel met behulp van het uitgebreide aanbod van sportactiviteiten.

Directeur Berend Timmerhuis is trots op de samenwerking met HVV Tubantia.
“Met HVV Tubantia hebben wij een partner gevonden die past bij onze visie op sport en beweging. Daarnaast vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons steentje bij te dragen aan deze mooie regionale club.”

Ook voorzitter Gerard ter Hedde van HVV Tubantia kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Parbédie.
“Wij zijn blij te kunnen melden dat Parbédie Kinderopvang onze nieuwe hoofdsponsor is. De match tussen Parbédie en HVV Tubantia ligt in de gemeenschappelijke doelgroep van kinderen en jonge ouders. Onze jeugd heeft de toekomst.”

Voor meer informatie en contact kunt u ons ook bereiken via dit formulier. Vult u uw gegevens en uw vraag zo volledig mogelijk in, dan neemt een van onze adviseurs contact met u op.

Laatste nieuws

Inleveren sleutels, druppel, ballen e.d.26-06-2019
Inleveren sleutels, druppel, ballen e.d.
Zaterdag 29 juni a.s. van 10.00 uur tot 12.00 uur inleveren van sleutels van de ballenkasten, druppels, (winter) jassen...
Publicaties amateurvoetbal24-06-2019
Publicaties amateurvoetbal
Hieronder (Seizoen 2019 - 2020) een aantal (belangrijke) data. Voor aanvang seizoen * Publicatie competitie-indeling...

Sponsors