Tubantia JO10-1: Allemaal Frenkie’s12-05-2019
Tubantia JO10-1: Allemaal Frenkie’s
Jammer genoeg duurt het seizoen nog maar twee wedstrijdjes. De JO10-1 machine draait op volle toeren. Niet alleen afgelopen weekend was het genieten langs de lijn, maar ook vorige week tegen De Tubanters en de midweekse oefenwedstrijd tegen Hoofdklasser GFC waren erg goed.

Vorige week legde Jurre aan zijn ploeggenoten uit dat we allemaal ‘Growies’ (die aap met de groeimindset..) moesten zijn en dit weekend wilden we allemaal Frenkies zijn. Een Frenkie zijn betekende dat we continu aanspeelbaar moesten proberen te zijn en vooral goed over de bal moesten kijken.

Op bezoek in De Lutte speelden we misschien wel het beste voetbal van dit seizoen. Onze doelman Dylan was een Frenkie in de goal, we zagen zelfs steekballen van zijn voet vertrekken. De één-tweetjes waren niet bij te houden. Kieron wist zelfs te vertellen dat we een aantal keer de ‘derde man’ hadden gevonden.

Overal op het veld werden passeeracties ingezet en er werden een aantal keer geweldige goals gemaakt. Nigel maakte misschien wel de mooiste met een erg knappe boogbal over de keeper. Het spelplezier spatte er vanaf, vooral toen er ook nog bekende dames langs de lijn stonden. Het rekenmaatje van Gianni was aanwezig en nog een aantal ex-vriendinnen.

Na afloop hoorden we dat deze ploeg nog geen enkele wedstrijd had verloren, en wij maakten er eigenlijk ‘maar’ 12 tegen hen. De tegenstander gaf eerlijk toe helemaal weggespeeld te zijn deze wedstrijd en dat het ontzettend genoten had van Tubantia, misschien wel het mooiste compliment.

Laatste nieuws

Samenvatting Tubantia - NEC21-05-2019
Samenvatting Tubantia - NEC
Hierbij de samenvatting van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC waarin met 1-0 is gewonnen. Gemaakt door Roeland...
Wijzigingen trainingen op donderdag20-05-2019
Wijzigingen trainingen op donderdag
A.s. donderdag 23 mei speelt de JO17-1 de laatste competitiewedstrijd tegen Bon Boys JO17-1, aanvang 19:00 uur op het...

Sponsors