JO13-1: Vroeg op voor een lange reis11-05-2019
JO13-1: Vroeg op voor een lange reis
Nunspeet heeft het dit seizoen net zo lastig als ons. Het zou dus een spannende wedstrijd kunnen worden.

Tubantia begon erg sterk aan de wedstrijd. De bal ging mooi rond, en de inzet en beleving waren geweldig. Met Benjamin als grote aanjager.

Al snel scoorde Colin de 1 nul. De keeper werkte de bal niet goed weg en Colin was er als de kippen bij. Top begin. De twee nul hing in de lucht. Sem schoot de bal geweldig over de middellijn en vond Colin.


De keeper van Nunspeet liep uit en Colin kon er makkelijk omheen. David zette nog aan voor een machtige spint tegen hun Usain Bolt, dat redde hij net niet. Het geeft wel aan hoe de beleving was. Ruststand 2-0.

Helaas kwamen de jongens niet goed uit de kleedkamer. Na 2 minuten lag de 2-1 er al in. Dan weet je dat je het toch moeilijk gaat krijgen. Voorin werd de bal niet meer goed vastgehouden, dus de druk op de verdediging werd groot. Lang hield Tubantia stand. Toch viel de 2-2 naar 20 minuten. Tubantia vergat te voetballen en kreeg het bijna de deksel op de neus.

Gelukkig werden beide teams een punt gegund. Wat helaas een terechte uitslag was.

Laatste nieuws

Samenvatting Tubantia - NEC21-05-2019
Samenvatting Tubantia - NEC
Hierbij de samenvatting van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC waarin met 1-0 is gewonnen. Gemaakt door Roeland...
Wijzigingen trainingen op donderdag20-05-2019
Wijzigingen trainingen op donderdag
A.s. donderdag 23 mei speelt de JO17-1 de laatste competitiewedstrijd tegen Bon Boys JO17-1, aanvang 19:00 uur op het...

Sponsors