Het Valencia CF Voetbalkamp13-05-2019
Het Valencia CF Voetbalkamp
Profiteer t/m 20 mei van gratis shirtbedrukking!
Vanwege het recent toevoegen van een aantal nieuwe locaties in Nederland en België heeft Valencia Voetbalkamp aantal weken geleden de succesvolle Early-Bird Actie mét gratis shirtbedrukking verlengd. De laatste week hiervan is nu ingegaan... Je hebt dus nog maar een aantal dagen om je aan te melden voor het leukste voetbalkamp van de Benelux!

Wil jij in de zomervakantie ook je techniek blijven ontwikkelen, onder leiding van Spaanse jeugdtrainers van de Valencia CF Academy? Meld je aan vóór 20 mei 2019 en je ontvangt een Valencia CF Trainingset met gratis eigen naam en favoriete rugnummer (t.w.v. €14,95)! Voor informatie & aanmelden kijk op www.valenciavoetbalkamp.nl

Valencia CF jeugdtrainers komen naar HVV Tubantia in Hengelo voor een training 3-daagse! Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Hengelo en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar HVV Tubantia. 

De eerste locaties zijn bijna uitverkocht! Wacht niet langer en meld je nu aan voor het Valencia Voetbalkamp bij jou in de buurt. Je ontvangt t/m 20 mei €10,00 korting op de aanmeldprijs!

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, David Silva, José Luis Gayà en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van donderdag 22 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2019 op het complex van HVV Tubantia.

Valencia CF blij met partner HVV Tubantia
Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2019 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2019 HVV Tubantia voor het eerst partner van Valencia CF. HVV Tubantia behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland. 


Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €170,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

Maak kans op een weekend Valencia!
Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en wacht een grote verassing!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl

Laatste nieuws

Samenvatting Tubantia - NEC21-05-2019
Samenvatting Tubantia - NEC
Hierbij de samenvatting van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC waarin met 1-0 is gewonnen. Gemaakt door Roeland...
Wijzigingen trainingen op donderdag20-05-2019
Wijzigingen trainingen op donderdag
A.s. donderdag 23 mei speelt de JO17-1 de laatste competitiewedstrijd tegen Bon Boys JO17-1, aanvang 19:00 uur op het...

Sponsors