Teamprijs Grote Clubactie naar JO10-313-03-2019
Teamprijs Grote Clubactie naar JO10-3
Afgelopen zaterdag hebben we prijsuitreiking gehad van de individuele lotenverkopers van de Grote Clubactie, die jongens dus die de meeste loten hadden verkocht.


Naast de individuele lotenverkopers was er ook nog een teamprijs voor het team dat de meeste loten had verkocht, JO 10-3. Die prijs is beschikbaar gesteld door de Waarbeek maar werd nog niet uitgereikt. Zoals jullie allemaal wellicht weten is de Waarbeek overgegaan in andere handen.

We moeten nu nog dezelfde afspraak maken met de nieuwe eigenaren van de Waarbeek. Aangezien de Waarbeek nu toch nog gesloten is had ik gedacht dat we deze prijs later nog wel aan het team konden overhandigen maar achteraf gezien was het misschien leuker geweest omdat ook afgelopen zaterdag te doen, helaas ……te laat, sorry.

De prijs komt zeker nog naar jullie toe !!!

Laatste nieuws

Samenvatting Tubantia - NEC21-05-2019
Samenvatting Tubantia - NEC
Hierbij de samenvatting van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC waarin met 1-0 is gewonnen. Gemaakt door Roeland...
Wijzigingen trainingen op donderdag20-05-2019
Wijzigingen trainingen op donderdag
A.s. donderdag 23 mei speelt de JO17-1 de laatste competitiewedstrijd tegen Bon Boys JO17-1, aanvang 19:00 uur op het...

Sponsors