Deze keer: Remco Olde Hendrikman22-01-2019
Deze keer:  Remco Olde Hendrikman
Naam: Remco Olde Hendrikman

Woonplaats: Hengelo

Werk/studie/school: Ik heb een eigen schildersbedrijf; Schildersbedrijf Olde Hendrikman. Dus mocht je jouw huis van binnen en/of buiten geschilderd willen hebben, denk aan mij en bel 06-51913678.

Hobby’s: FC Twente, tennis en genieten van mijn gezin.


Leeftijd:
34

In welk team speel je? Het 3e elftal.

Wat is je favoriete positie? Sinds een half jaar ben ik gestopt met keepen in het 1e elftal. Bij het 3e speel ik rechtshalf (of waar plek is, haha)

Op welke leeftijd ben je begonnen met voetbal en waarom? Mijn broer voetbalde al bij Tubantia en ik ging altijd mee. Ik wilde ook graag meedoen, maar was nog maar 4 jaar. Vanaf 5 jaar mocht ik ook meedoen en ik ben nooit meer gestopt.

Wat is je leukste voetbalherinnering bij Tubantia? Dat zijn er wel meer! Natuurlijk de 2 kampioenschappen naar de 1e klasse en vervolgens nacompetitie spelen voor de Hoofdklasse. Wat ik nooit zal vergeten zijn de wedstrijden bij WSV in de nacompetitie. De scheids maakte het ons erg moeilijk en we kregen 2 penalty’s tegen en een onterechte rode kaart voor Bas ter Horst. Langs het veld ontstonden opstootjes. Uiteindelijk moesten we na de verlenging penalty’s nemen. Ik werd voor alles uitgescholden achter de goal. Ik stopte volgens mij de 3e penalty en Jeroen Steggink benutte de beslissende voor Tubantia. Die ontlading vergeet ik nooit meer. Wat een feest.

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken? Het liefst blijf ik slapen

Waar mag de club trots op zijn? Op de echte Tubantianen die zich altijd blijven inzetten voor de club en het kantinepersoneel waarvan de club moet leven. En natuurlijk het mooie sportpark, de kantine en de kleedkamers. En dit is ook weer mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers.

Hoe zijn de prestaties van je team dit seizoen? Nog niet zo heel denderend, we staan 9e.

Wat zijn je sterke punten op het veld? Inzicht en mijn goede passes.

Wat is je ambitie op voetbalgebied?  Ambitie heb ik niet meer. Daarom ben ik lager gaan voetballen.

Wat is het leukste wat je dit jaar met je team hebt meegemaakt? Het teamuitje naar Yips. Bijna iedereen was aanwezig om een hapje te eten en daarna nog een paar deurtjes verder natuurlijk.

Aan wie wil je de pen doorgeven? Tim Bruggink

Laatste nieuws

1e van de 5 finales voor Tubantia20-04-2019
1e van de 5 finales voor Tubantia
Tubantia speelt 2e paasdag uit bij WAVV de eerste finale van 5 wedstrijden. Stand op de ranglijst is op dit moment WAVV...
JO10 Paastoernooi bij HVV Tubantia20-04-2019
JO10 Paastoernooi bij HVV Tubantia
Op zondag 21 april organiseert HVV Tubantia i.s.m. Prestige Football Events voor de eerste keer het O10 toernooi. In...

Sponsors