KTR Benelux BV trapt af23-01-2019
KTR Benelux BV trapt af
Dit is een nieuwe rubriek voor deze website. In deze serie interviewen we iedere 14 dagen één van onze sponsoren wat zij nu écht doen en hoe het is om sponsor te zijn van HVV Tubantia.

Kun je jezelf en KTR Benelux BV kort voorstellen? 
Mijn naam is Hans Hagedoorn en ik denk dat ik inmiddels een jaar of 10 bij de club rondloop. Doordat Koen en Luuk de overstap maakten van buurtclub Juliana’32 naar Tubantia ( overigens mede door achterbuurman Willem Groote Wassink ) zijn we als ouder natuurlijk ook in het clubleven gerold.

Van het 1 komt het ander…ook al weer een aantal jaren voorzitter van de sponsorcommissie en vice voorzitter van de club en sinds een aantal jaren samen met Marike de winkel van onze club.

In mijn dagelijks leven ben ik sinds 19 jaar manager van KTR Benelux BV in Hengelo.

Waar komt de naam KTR Benelux BV vandaan? 
KTR staat voor Kupplungs Technik Rheine (inmiddels KTR Systems GmbH). KTR is marktleider in de aandrijftechniek op het gebied van koppelingen, olie/luchtkoelers, industriële remmen en hydrauliek componenten. Deze vind je terug in allerlei machines die je overal tegenkomt zoals landbouwmachines, windmolens,treinstellen etc.

Overal waar een (diesel)motor zit wordt er iets aangedreven en daartussen zit een koppeling.

KTR Benelux is een volle dochter van het moederbedrijf in Rheine Duitsland. Inmiddels hebben we 23 vestigingen over de hele wereld met ca. 1200 medewerkers. Productie vindt plaats in Rheine, India, Polen, USA en China.

Mooi traditioneel familiebedrijf dat dit jaar haar 60e verjaardag viert.

Wat doen jullie vandaag de dag bij HVV Tubantia? 
KTR Benelux is lid van Business Support Tubantia en is samen met Koelplan Hengelo hoofdsponsor van Jeugd Support Tubantia. Daarnaast zijn we “stille” materiaalsponsor. Naam uitingen zijn er niet veel te vinden op ons sportpark want onze doelgroep is zoals je al gelezen hebt redelijk specifiek.

Hoe lang zijn jullie al sponsor bij HVV Tubantia? 
Sinds het begin zo ongeveer. Begonnen met trainingspakken bij de toenmalige C1 geloof ik..

Waarom zijn jullie in eerste instantie gaan sponsoren? 
Naast het feit dat onze jongens er natuurlijk netjes moeten bijlopen op en rond het voetbalveld is voor mij de maatschappelijke betrokkenheid in de lokale sport ook een belangrijke motivatie. Als je kijkt naar wat een advertentie kost in een vakblad in verhouding tot het sponsoren van een team of club waar toch elke zaterdag minstens 600 bezoekers te vinden zijn, dan is de keuze lijkt me niet zo moeilijk. Gelukkig zien steeds meer bedrijven de waarde in van het sponsoren. Ook sponsoring door bedrijven buiten Hengelo met een doelgroep in Hengelo vindt steeds vaker plaats.

Als ik mijn sponsorvereniging pet opzet dan moet ik natuurlijk wel meegeven dat het in Hengelo met zoveel sportverenigingen op de vierkante kilometer lastiger gaat worden in de toekomst. Uiteindelijk zitten we allemaal in dezelfde soep te roeren…

Wat halen jullie uit de Business Club? 
Goede sociale contacten en een mooi netwerk in allerlei sectoren. Zakelijk hoofdzakelijk aan de kostenzijde, privé ook zeker aan de dienstenzijde. Het is natuurlijk aan de leden van Tubantia om hier eerst even te gaan kijken voordat ze “de boer op gaan “…Vergeet dan vooral niet te zeggen dat je lid bent van Tubantia.

Hebben jullie nog een leuke aanbiedingen voor andere Business Club leden? 
Helaas geen leden in onze doelgroep. Wie weet in de toekomst..

Link naar homepage bedrijf: www.ktr.com/nl

Link naar pagina met allerlei internationale toepassingen /klanten: www.ktr360.com

Sponsor uitgelicht: Wie is de volgende? Koelplan : Edgar Teune

Laatste nieuws

1e van de 5 finales voor Tubantia20-04-2019
1e van de 5 finales voor Tubantia
Tubantia speelt 2e paasdag uit bij WAVV de eerste finale van 5 wedstrijden. Stand op de ranglijst is op dit moment WAVV...
JO10 Paastoernooi bij HVV Tubantia20-04-2019
JO10 Paastoernooi bij HVV Tubantia
Op zondag 21 april organiseert HVV Tubantia i.s.m. Prestige Football Events voor de eerste keer het O10 toernooi. In...

Sponsors