Geslaagde introductie Rinus app12-10-2018
Geslaagde introductie Rinus app
Afgelopen woensdag 10 oktober was de KNVB te gast bij Tubantia om de app Rinus te introduceren. Alle trainers en leiders waren uitgenodigd om deze avond bij te wonen.


Na een korte introductie gingen we met zo’n 20 aanwezige trainers en leiders een demonstratie training van JO13-2 bekijken. Trainers Wieger en Steijn hadden het samen met de KNVB docenten goed voorbereid. Zij gaven de training zelfstandig en dat verliep aan de hand van de app erg goed.

De training was goed georganiseerd door de trainers, de vormen waren leerzaam, er was een duidelijk trainingsdoel en het enthousiasme bij de spelers was groot. Na de training werd er binnen teruggeblikt op de training en de mogelijkheden van de app verder toegelicht.

Voor ALLE trainers is het een interessante app. Losse oefeningen, volledige trainingen en trainingsreeksen staan uitgebreid beschreven en afgebeeld in de app. Met deze app is er aan oefenstof geen gebrek meer.

Omdat we ons kader willen ondersteunen en ontwikkelen komt er een vervolg op deze avond.

Om alvast te noteren in de agenda: op maandag 5 november zal de technische commissie van Tubantia een volgende avond organiseren voor alle kaderleden.

Uitnodigen zullen volgen.  

Laatste nieuws

Voor de Activiteitencommissie18-10-2018
Voor de Activiteitencommissie
Het Jeugdbestuur  zoekt  dringend enthousiaste vrijwilligers  dames / heren om te helpen bij aankomende...
Jeugdnieuws: Seizoen 2018 - 201917-10-2018
Jeugdnieuws: Seizoen 2018 - 2019
Hier komen nieuwsberichten te staan die wat langer op de website moeten blijven staan, zoals indelingen spelers,...

Sponsors