Het is een dankbare tijdsbesteding!!20-03-2019
Het is een dankbare tijdsbesteding!!
Niet alleen trainen en begeleiden vrijwilligers de vele teams, ze onderhouden ook het complex en maken de kleedkamers schoon. 

Daarnaast is er elke zaterdag en zondag een grote groep vrijwilligers aanwezig om de kantine draaiende te houden en voor het organiseren van verschillende activiteiten.

HVV Tubantia kan al rekenen op een grote groep vrijwilligers, maar kan altijd mensen gebruiken die iets voor de club willen doen. 

Wil jij op zaterdag kinderen en volwassenen met een lach op hun gezicht zien, meld je dan aan als vrijwilliger via het contactformulier. Vrijwilliger zijn bij HVV Tubantia is een dankbare tijdsbesteding, waarvoor je veel gezelligheid, mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een jaarlijkse feestavond terugkrijgt. Meld je nu aan!
We vinden het ook zeer belangrijk de jeugd van de vereniging zijn mening/ideeën met ons deelt. Naast onze spelersraad nodigen we jeugdige leden ook graag uit om lid te worden van het Jeugdbestuur.

We zitten te springen om kantine medewerkers
Het hoeft niet veel tijd te kosten. Alle kleine beetjes helpen.

Barmedewerkers voor het nieuwe seizoen. Liefst voor enkele dagdelen per jaar op de zaterdag en zondag.
Heb jij 4 uur per week, maand, seizoen de tijd?

Laatste nieuws

Wedstrijd Tubantia - FC Winterswijk25-03-2019
Wedstrijd Tubantia - FC Winterswijk
Via onderstaande link is de gehele wedstrijd van afgelopen zondag terug te bekijken met wedstrijdsponsor WikaDruk.
Tubantia pakt alsnog een punt25-03-2019
Tubantia pakt alsnog een punt
Tubantia had het moeilijk in de 1e helft en was aanvallend onmachtig. Winterswijk nam gelijk het initiatief en had door...

Sponsors