Het is een dankbare tijdsbesteding!!27-10-2018
Het is een dankbare tijdsbesteding!!
Niet alleen trainen en begeleiden vrijwilligers de vele teams, ze onderhouden ook het complex en maken de kleedkamers schoon. 

Daarnaast is er elke zaterdag en zondag een grote groep vrijwilligers aanwezig om de kantine draaiende te houden en voor het organiseren van verschillende activiteiten. HVV Tubantia kan al rekenen op een grote groep vrijwilligers, maar kan altijd mensen gebruiken die iets voor de club willen doen. 

Wil jij op zaterdag kinderen en volwassenen met een lach op hun gezicht zien, meld je dan aan als vrijwilliger via het contactformulier. Vrijwilliger zijn bij HVV Tubantia is een dankbare tijdsbesteding, waarvoor je veel gezelligheid, mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een jaarlijkse feestavond terugkrijgt. Meld je nu aan!
We vinden het ook zeer belangrijk de jeugd van de vereniging zijn mening/ideeën met ons deelt. Naast onze spelersraad nodigen we jeugdige leden ook graag uit om lid te worden van het Jeugdbestuur.

We zitten te springen om kantine medewerkers
Het hoeft niet veel tijd te kosten. Alle kleine beetjes helpen.

Barmedewerkers voor het nieuwe seizoen. Liefst voor enkele dagdelen per jaar op de zaterdag en zondag.
Heb jij 4 uur per week, maand, seizoen de tijd?

Laatste nieuws

Tubantia verliest thuis van BVC'1216-12-2018
Tubantia verliest thuis van BVC'12
Het 1e van Tubantia heeft zondag 16 december op sportpark de Bijenkorf met 2-1 verloren van BVC'12. Tubantia kwam wel op...
Lotenkopers en loten verkopers15-12-2018
Lotenkopers en loten verkopers
De trekking van de grote clubactie is op 12 december uitgevoerd onder toeziend oog van een notaris. De winnende loten...

Sponsors