Marlous en Bjorn

Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Marlous Weghorst, ben 45 jaar en werk als secretaresse bij het TechMed Centre van de Universiteit Twente.

In het nieuwe seizoen ben ik, samen met Bjorn Geerdink, wedstrijdsecretaris voor de jeugd.

Heb zelf jarenlang bij de dames 1 en 2 gevoetbald bij HVV Tubantia. Sinds 2011 ben ik zelf gestopt met voetballen.

Ben jaren niet meer bij Tubantia geweest, maar nu ben ik weer terug op het oude nest. Mijn beide zonen voetballen ook bij Tubantia en sta dus weer elke week langs de zijlijn, maar nu als fanatieke moeder en wedstrijdsecretaris.

Naast voetbal kijken, doe ik zelf ook graag aan sport. Ik speel graag een potje volleybal. Dat doe ik bij Webton.

Verder ga ik graag naar het buitenland op vakantie en kijk ik graag naar voetbalwedstrijden op de tv.

Mochten jullie vragen hebben w.b. de jeugdwedstrijden, dan kunnen jullie ons bereiken door een e-mail te sturen naar wedstrijdsecretariaat@hvv-tubantia.nl

Tot gauw bij Tubantia!

Hartelijke groet,
Marlous
Weghorst


Ik ben Bjorn Geerdink, ik ben 25 jaar oud en voetbal al vanaf mijn 5e bij HVV Tubantia.

Op dit moment voetbal ik zelf bij Tubantia in het 2e team op Zondag. Naast mijn nieuwe taak als wedstrijdsecretaris bij de jeugd organiseer ik ook al jaren de jeugdtoernooien bij de club. Daarnaast heb in het verleden ook jeugdteams getraind.

Naast voetbal ben ik ook liefhebber van de wielersport en hou ik ook van erop uit te trekken naar het buitenland. Ook mag ik graag een voetbalwedstrijd bezoeken in het stadion of naar een festival gaan.

Jullie zullen me vast wel een keer tegen komen bij de club!

Hartelijke groet,
Bjorn Geerdink

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws