Jan Exel nieuwe trainer Za 1

Even voorstellen: Mijn naam is Jan Exel, 51 jaren jong en vanaf het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdag 1.

Wij zijn woonachtig in Vriezenveen waar ik ben getrouwd met Petra en samen hebben we een dochter (Iris) van 15 en een tweeling (Sander en Noa) van 13.

Samen vormen we een redelijk sportief gezin daar naast de passie voor voetbal van mij en mijn zoon, de dames in het gezin menig uur te vinden zijn in de turn/gymzaal.

In het dagelijks leven ben ik als productieleider werkzaam bij Albo Deuren in Albergen waar ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse gang van zaken van onze hypermoderne lakstraat cq spuiterij.

Nadat ik in contact ben gekomen met de TC van HVV Tubantia heb ik een aantal prettige gesprekken gevoerd, met zowel TC als de spelersraad waarna het van beide kanten bleek te klikken.

Ik ben dan ook blij in het gestelde vertrouwen vanuit de club en hoop in de komende periode bij te kunnen dragen aan de plannen om ook de zaterdagtak naar een hoger niveau te brengen.

Mijn eigen voetbalcarrière kwam helaas al op 20 jarige leeftijd ten einde toen een zware knieblessure ervoor zorgde dat het niet meer verantwoord was om actief te spelen.

Hierdoor ben ik in het vak van trainer gerold waarbij ik op alle fronten heb getraind (zowel jeugd als senioren). Mooie herinneringen heb ik oa aan de periode bij Quick’20 waar ik het 1e zaterdagteam onder mijn hoede had en we op een haar na, via nacompetitie, promotie naar de 2e klasse mis liepen.

De komende periode zal ik gaan gebruiken om alvast een beeld te krijgen van de spelersgroep, staf en overige trainers en hoop ik dat we op korte termijn al aan de slag kunnen, zonder alle corona restricties.

Met sportieve groet,
Jan Exel

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws