“Zorgcentraal”
Nieuw samenwerkingsverband op het gebied van Kinderen voor Hengelo

Vanaf januari 2017 zal er gestart worden met een nieuw samenwerkingsverband in Hengelo. Onder de gezamenlijke naam “ZORGCENTRAAL” zal een multidisciplinair behandelteam intensief gaan samenwerken op het gebied van de  ontwikkeling van kinderen.

Binnen het samenwerkingsverband zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd; Kinderfysiotherapie Fysio in je Voordeel, Logopediepraktijk Hengelo, Psychologie DOPPA zorg, Diëtetiek Carint en Voetencentrum Wender.  Het samenwerkingsverband zal gestart worden op de locatie van Fysio in je voordeel bij HVV Tubantia.

Deze locatie is gevestigd tussen de wijken de Sterrenbuurt en de Hasseler Es/Slangenbeek. Op deze locatie wordt sinds enige tijd ook een Sport BSO aangeboden door Parbedie wat prima aansluit bij de mogelijkheden die wij straks bieden. Daarnaast is voetbalvereniging Tubantia een groeiende vereniging waar wekelijks duizend sportende leden en familieleden te vinden zijn.

“ZORGCENTRAAL” wil zich onderscheiden door laagdrempelige multidisciplinaire zorg te bieden vanaf één locatie. We willen straks letterlijk bij elkaar over de schouder kunnen kijken naar de oplossingen bij gezondheidsvraagstukken van kinderen, klein of groot. Multidisciplinair blijft vandaag de dag nog teveel steken op doorverwijzen op afstand, terwijl de meerwaarde juist gelegen is in een gezamenlijke aanpak die ontstaat vanuit een gezamenlijke visie.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft uw zoon of dochter problemen met zijn of haar ontwikkeling?. Iedere woensdag staan wij vooral uw vragen voor u klaar. 

Team ZORGCENTRAAL

Logopedie praktijk Hengelo - Carint reggeland - Voetencentrum Wender - Doppa-Zorg - Fysio... in je voordeel
 

Laatste nieuws

Oefenwedstrijden jeugd & senioren08-08-2018
Oefenwedstrijden jeugd & senioren
Hieronder staan de oefenwedstrijden, van zowel de jeugdteams als van de senioren. Adres: Verlengde Polluxweg 10 ...
Geen inloopspreekuur bij HVV Tubantia07-08-2018
Geen inloopspreekuur bij HVV Tubantia
I.v.m de vakantie periode is er op maandag,dinsdag en donderdag geen inloopspreekuur op onze locatie Fysio in je...

Sponsors