Beste jeugdleden, ouders en verzorgers

Dit keer geen berichten over Corona en de gevolgen van wat er niet kan.

Met dit bericht willen we berichten dat gedurende de (sport)beperkingen wij als Tubantia elke zaterdag vanaf 10.00 uur op het sportpark trainingen en activiteiten worden uitgevoerd. De trainingen en activiteiten worden veelal per team(s) in overleg met ouders uitgevoerd. ( Zie fotoalbum )

In overleg met de betrokken ouders op de zaterdagochtend proberen we samen toch een leuk sportief moment te organiseren voor de jeugdspelers. Zo is er bijvoorbeeld een springkussen evenement georganiseerd, onderlinge toernooien en wedstrijden gespeeld. Binnenkort krijgt dit een vervolg voor de spelers van de JO17 en later voor onze kneupkes, JO8 en JO9 spelers.

Het is mooi om te horen en te zien dat het enthousiasme bij de spelers aanwezig is op deze momenten.

De kracht van het organiseren en begeleiden moeten we samen blijven doen. We zien dat meer en meer ouders actief betrokken zijn op de velden en ideeën aandragen voor activiteiten. Laten we dit goede initiatief vooral verder met elkaar   Ontwikkelen.

Wij als Tubantia hopen dat we de jeugd in ieder geval op de zaterdag toch een uitlaatklep kunnen bieden als alternatief. Daarnaast ook de uitnodiging aan ouders om activiteiten/ideeen te delen.

Zaterdag’s vanaf 10.00 uur zien en/of spreken we u graag, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Met vriendelijke groet,
Jeugdbestuur Tubantia

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws