Aankondiging: De jeugd is de toekomst voor HVV Tubantia

Beste leden van HVV Tubantia,

Het jeugdbestuur heeft in samenwerking met de technische commissie gekeken naar de inzet van vrijwilligers voor het seizoen 2021 / 2022.

Wij zijn op zoek naar (jeugd)leden/personen die het leuk vinden om ingezet te willen voor trainingsactiviteit binnen de vereniging. Wie zou het leuk vinden voetbal training te geven aan een jeugdteam?


HVV Tubantia heeft een overeenkomst met FC Noaber afgesloten
FC Noaber ondersteund de jeugdleden in hun (maatschappelijke) ontwikkeling als trainer en begeleiden gedurende een jaar de jongeren. Naast een geldelijke vergoeding worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd en wordt het jaar afgesloten met een feestje.

Je zou ook andere taken binnen club kunnen uitvoeren, denk hierbij eens aan het organiseren van feestavonden en activiteiten, tijdens de wedstrijd als scheidsrechter op het veld staan of als grensrechter.

Er zijn veel taken te verrichten binnen een vereniging
Vele handen maken licht werk. Op 14 september a.s. vanaf 19:00 tot 21:00 uur in het clubhuis van HVV Tubantia is er een inloopavond voor iedereen die het interessant lijkt om wat te kunnen betekenen voor de club of graag geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden.
Heb je interesse! E-mail dan snel naar Mart Keizers of Tonny Schmit, beide zijn leden van de technische commissie en meld je aan!

E-mailadres:
Mart Keizers: martkeizers01@gmail.com
Tonny Schmit: tonnyschmit@gmail.com

Meer informatie over FC Noaber:
https://www.fcnoaber.nl/

Met vriendelijke groet,
Jeugdbestuur

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws