Jeugdtrainers HVV Tubantia 2018 - 2019 20-05-2018
De technische commissie heeft de afgelopen periode gesproken met alle jeugdtrainers bij de selectieteams. We zijn blij te kunnen melden dat alle trainers graag aan wilden blijven.

JO19-1  Bas van der Wal
De komst van Bas betekent de terugkeer van een Tubantia-man. Als voetballer en jeugdtrainer kent hij de vereniging goed. De afgelopen jaren is hij actief geweest binnen de FC Twente vrouwen Academie, de FootballEquals, de Prestige Football Academy en ATC’65. We zijn erg blij met zijn komst en verwachten dat hij een kwaliteitsimpuls kan leveren aan de opleiding.

JO17-1  Emiel ten Donkelaar
Emiel gaat zijn tweede seizoen in als trainer van JO17-1. De samenwerking bevalt dit seizoen van beide kanten goed. Naast de prima prestaties past Emiel goed in het plaatje van Tubantia: een nieuwsgierige jeugdtrainer die zich focust op de ontwikkeling van spelers.

JO16-1 (JO17-2)  Niels Visser en Hugo ter Hedde
In het kader van breder opleiden is komend seizoen JO16-1 (waarschijnlijk uitkomend als JO17-2) in het leven geroepen. Niels en Hugo zijn bereid gevonden om deze groep onder de hoede te nemen. Momenteel zijn zij trainers van JO15-1 en zien zij beiden deze stap als een volgende in de ontwikkeling als jeugdtrainer. Deze groep zal nauw samenwerken met de JO17-1.

JO15-1  Robert Walhof
Robert gaat zijn derde seizoen in als jeugdtrainer bij Tubantia. Hij heeft met de JO13-1 een kampioenschap en een degradatie meegemaakt. De wisselende resultaten waren eigenlijk nooit onderwerp van gesprek, want de focus heeft altijd gelegen op het beter maken van voetballers. Daarmee zijn Robert en Tubantia een goede match gebleken.

JO15-2  Stef Zengerink
Stef slijt al zijn zaterdag en meerdere doordeweekse avonden bij Tubantia. Hij wil graag leren en zoekt de uitdaging ook op. Momenteel voorziet hij de JO11-1 van oefenstof. Mede door zijn werk is er voor gekozen om een oudere leeftijdsgroep te gaan begeleiden. Deze ontwikkeling past goed in zijn ontwikkeling als trainer.

JO13-1  Mahad Kiyanda en Ramyson Isijk
Mahad en Ramy zijn jonge trainers die zich graag willen ontplooien. Beiden kennen de opleiding als jeugdspeler en zijn momenteel bezig zich te ontwikkelen als trainers. Mahad speelt in het 2e en traint de JO13-2 en JO12-1. Ramy speelt in het 1e elftal en is trainer van JO10-1. Voor beiden een grote uitdaging.

JO12-1  Brian Keizer
Ook Brian is een trainer met een Tubantia achtergrond. Momenteel maakt hij deel uit van de JO19-1. Hij volgt de opleiding Sport en Bewegen en heeft zijn TC3 cursus bij BWO JO15-1 behaald. Brian staat aan het begin van zijn trainersloopbaan en gaat dat met de JO12-1 doen in de nieuwe 8 tegen 8 competitie doen.

JO11-1  Vasco Geerdink
Vasco heeft een half jaar niets gedaan binnen de vereniging totdat het weer begon te kriebelen. Momenteel helpt hij al bij de JO11-1 en JO11-2 en daar word zijn aanwezigheid als erg positief ervaren. De vereniging is blij om Vasco weer bezig te zien op het veld met de jeugdspelers. Hij is sterk gericht op de technische vaardigheid van de voetballers, we zien hem daarom als uitermate geschikt voor deze leeftijdsgroep.

JO11-2  Ken Leferink
Ken is ook dit seizoen al trainer van JO11-2. Ken heeft dit seizoen de cursus TC3 met goed gevolg afgerond en maakt als trainer stappen in zijn ontwikkeling. Hij is altijd bereid zich volledig in te zetten in het belang van de jeugd en kan ontzettend goed met deze doelgroep overweg. Ook voor hem zal de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen 8 een uitdaging zijn. Net zoals dit seizoen zullen de JO11-1 en JO11-2 weer gaan samenwerken.

JO10-1 en JO10-2  Richard de Boer en Jeroen Geerink
Deze teams zullen komend seizoen veelvuldig samenwerken en trainen. Met Richard en Jeroen krijgen ze begeleiding van twee trainers met veel ervaring en beide een TC2 diploma. Voor deze groepen zochten we specifiek trainers die de technische vaardigheid van de spelers kunnen verbeteren. Met beide trainers verwachten we aan die doelstelling te kunnen voldoen.

JO9-1  Robert Walhof
Naast de JO15-1 gaat Robert ook de JO9-1 van training voorzien. Robert werd altijd enthousiast van deze jonge spelers en wilde graag de uitdaging aangaan om ook met deze leeftijdsgroep te kunnen werken. Ook verwachten we met zijn aanstelling te kunnen voldoen aan de specifieke doelstelling die we hebben binnen Tubantia bij deze leeftijdsgroep.

Laatste nieuws

Geen training op a.s. woensdagavond21-05-2018
Omdat we woensdagavond heel veel thuiswedstrijden (Dat is de uitloop van de meivakantie) kan er woensdagavond tussen...
Nieuwe opzet Technische Commissie20-05-2018
Vanaf komend seizoen 2018/2019 is er een nieuwe opzet van de Technisch Commissie. Marcel Renssen heeft als voorzitter...

Sponsors