Bekerfinale: Tubantia 6 - VIOD 815-05-2018
Zondag 3 juni speelt Tubantia 6 (Veld SC Enschede) in de bekerfinale tegen VIOD 8. Aanvang 12:45 uur. Scheidsrechters worden aangesteld door de KNVB, de verenigingen zorgen zelf voor een assistent scheidsrechter. 
 
Voor het winnende team is een beker beschikbaar. De spelers van beide teams ontvangen een medaille. Voor elk team zijn 20  medailles beschikbaar. Bij aankomst melden de teams zich bij het wedstrijdsecretariaat waar het mDWF ingevuld kan worden. 
 
Bij gelijk eindigen van de wedstrijd(en) worden direct strafschoppen genomen volgens de spelregels van de KNVB. De teams spelen in clubtenue. Bij gelijke of nagenoeg gelijke tenues speelt het eerstgenoemde elftal/team in een afwijkend tenue. De kleding van de doelverdediger is afwijkend van de spelers. De aanvoerder is herkenbaar aan de voorgeschreven aanvoerdersband. De toeschouwers blijven buiten de afrastering. Het is verboden vuurwerk af te steken.
 
Een afvaardiging van het bestuur is welkom in de ontvangstruimte. Als jullie met een bus komen dit graag van tevoren melden bij de organiserende vereniging.

Tot slot veel succes en een fijne en sportieve finale toegewenst.

Laatste nieuws

Geen training op a.s. woensdagavond21-05-2018
Omdat we woensdagavond heel veel thuiswedstrijden (Dat is de uitloop van de meivakantie) kan er woensdagavond tussen...
Nieuwe opzet Technische Commissie20-05-2018
Vanaf komend seizoen 2018/2019 is er een nieuwe opzet van de Technisch Commissie. Marcel Renssen heeft als voorzitter...

Sponsors