Estinea stelt zich voor aan HVV Tubantia15-03-2018
Hoe wil jij meedoen? Dat vraagt Estinea aan iedereen die voor ondersteuning komt bij wonen, werken of leren.

Iedereen wil graag eigen keuzes maken en een eigen leven leiden. Werken of een andere zinvolle daginvulling hebben, is daarbij belangrijk. Het maakt je zelfstandiger en geeft je meer zelfvertrouwen.

Estinea helpt mensen met een beperking bij het vinden van een passende werkplek in de Hengelose samenleving. Bijvoorbeeld bij ’t Erve Leuvelt en bij voetbalvereniging HVV Tubantia.

Estinea staat voor levensgeluk, Iedereen doet mee!

Estinea is dit jaar met een groep bij voetbalvereniging HVV Tubantia gestart. Jan werkt nu bij HVV Tubantia en is enthousiast: ‘We zijn hier twee dagen per week. We onderhouden de velden en het groen er omheen. En ook de was en het onderhoud van materialen gaan we doen. Ik vind dit harstikke leuk werk!’. Voor de voetbalclub vormt het een mooie aanvulling op de werkzaamheden die door vrijwilligers worden gedaan. Participatiecoach Marieke Bosch van Estinea: ‘Zo kijken we in Hengelo continu naar kansen en mogelijkheden waar wij iets kunnen toevoegen en versterken.’

Op dinsdag is Esther Spit aanwezig en op donderdag is Timon van Zijl aanwezig.
Beide dagen van 09.00 tot 15.30 uur.


Wij staan ervoor open om aan te sluiten bij bestaande werkzaamheden of om nieuwe werkzaamheden op te pakken. Kom gerust eens langs als er vragen zijn!

Meer weten over hoe Estinea ondersteuning biedt en tegelijkertijd werkt aan een sterkere samenleving?

Ga dan naar www.estinea.nl

Laatste nieuws

De avond begint om 20:00 uur20-03-2018
In het clubhuis komt een lijst te hangen om je op te geven. Bij de verloting zijn weer mooie prijzen te winnen.
HVV Tubantia start Paasstollen actie19-03-2018
Beste Voetbalvriend(in), Vanaf zaterdag 3 maart start de HVV Tubantia Paasstollen aktie. (Flyer) Dit jaar is de eerste...

Sponsors