Week van de scheidsrechter11-10-2017
Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

De Week van de Scheidsrechter is van 7 tot en met 15 oktober.

HVV Tubantia is op zoek naar mensen die zaterdag of zondag een wedstrijd willen fluiten, ben jij diegene die ons daarmee wil helpen. Meld je dan nu aan in de week van de scheidsrechter. Neem dan contact op met Ronald Houtkooper 

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Scheidsrechters van HVV Tubantia bedankt!  Lees verder

Vóór de ‘Week van de Scheidsrechter’ ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechter vanuit de KNVB en ARAG een persoonlijk bedankje voor hun inzet.

Daarnaast vragen we verenigingen, spelers, ouders, publiek en andere voetballiefhebbers hun waardering uit te spreken voor de scheidsrechter. 

Laatste nieuws

Respect is ver te zoeken21-10-2017
Geen woorden voor..............Deze afbeelding in de muur naast het ballenhok is helemaal bekrast, Schande Foto Willem...
Zondag a.s. Rohda Raalte - Tubantia21-10-2017
Het 1e van Tubantia speelt zondag 22 oktober een lastige uitwedstrijd in Raalte (Aanvang 14:00 uur) tegen Rohda....

Sponsors