“Zorgcentraal”
Nieuw samenwerkingsverband op het gebied van Kinderen voor Hengelo

Vanaf januari 2017 zal er gestart worden met een nieuw samenwerkingsverband in Hengelo. Onder de gezamenlijke naam “ZORGCENTRAAL” zal een multidisciplinair behandelteam intensief gaan samenwerken op het gebied van de  ontwikkeling van kinderen.

Binnen het samenwerkingsverband zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd; Kinderfysiotherapie Fysio in je Voordeel, Logopediepraktijk Hengelo, Psychologie DOPPA zorg, Diëtetiek Carint en Voetencentrum Wender.  Het samenwerkingsverband zal gestart worden op de locatie van Fysio in je voordeel bij HVV Tubantia.

Deze locatie is gevestigd tussen de wijken de Sterrenbuurt en de Hasseler Es/Slangenbeek. Op deze locatie wordt sinds enige tijd ook een Sport BSO aangeboden door Parbedie wat prima aansluit bij de mogelijkheden die wij straks bieden. Daarnaast is voetbalvereniging Tubantia een groeiende vereniging waar wekelijks duizend sportende leden en familieleden te vinden zijn.

“ZORGCENTRAAL” wil zich onderscheiden door laagdrempelige multidisciplinaire zorg te bieden vanaf één locatie. We willen straks letterlijk bij elkaar over de schouder kunnen kijken naar de oplossingen bij gezondheidsvraagstukken van kinderen, klein of groot. Multidisciplinair blijft vandaag de dag nog teveel steken op doorverwijzen op afstand, terwijl de meerwaarde juist gelegen is in een gezamenlijke aanpak die ontstaat vanuit een gezamenlijke visie.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft uw zoon of dochter problemen met zijn of haar ontwikkeling?. Iedere woensdag staan wij vooral uw vragen voor u klaar. 

Team ZORGCENTRAAL

Logopedie praktijk Hengelo - Carint reggeland - Voetencentrum Wender - Doppa-Zorg - Fysio... in je voordeel
 

Laatste nieuws

Bertus Strating JO8 - JO9 toernooi22-06-2018
Het Bertus Strating JO9 / JO9 toernooi is vernoemd naar de legendarisch spits van HVV Tubantia Bertus Strating,...
Eelderink & Uunk toernooi JO10-JO1122-06-2018
Herman Eelderink en Gerrit Uunk, nog volop actief voor de vereniging, kunnen bestempeld worden als trainers die veel...

Sponsors